avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Practic.le am scris un e mail.in care solicit o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Practic.le am scris un e mail.in care solicit o sesizare.Si le am spus cazul meu.Acum sper sa mi si rasp cineva.sa pot face sesizarea.La tel nu radp nimeni la ITM.

sper sa mi raspunda.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 18 Decembrie 2018
Ati primit numar de confirmare primire pentru e.mail ?
Cel mai sigur este sa depuneti o sesizare scrisa la ITM, cu nr. de inregistrare/ data in care sa expuneti pe larg problema dvs. Daca detineti puteti depune documente care sa va sustina punctul de vedere.
Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Termenul de raspuns la petitie este de 30/45 de zile ... dupa trecerea acestui termen, daca nu primiti raspuns , atunci sesizati Inspectia Muncii/ MInisterul Muncii , foruri superioare ITM-ului.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare respectarii masurii cu termen obligatoriu data angajatorului user89 user89 In luna iulie 2013 am depus o sesizare scrisa catre ITM in care reclamam fostul angajator ca nu si-a achitat ultimele 3 salarii, in situatia in care contractul ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte angajator si itm utilizator86 utilizator86 Buna seara! Am trimis angajatorului prin posta cerere de eliberare acte, acte ce sunt obligatorii sa le elibereze la incetarea contractului de munca. I-am ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna mihaiiuliarodica mihaiiuliarodica Am lucrat la o firma-lucrator commercial-timp in care nu am beneficiat de C.O,si nici banii pe concediu aferenti,deoarece lucram 2 zile tura inversa cu ,colega ... (vezi toată discuția)