avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Acum un an, pe data de 20.12.2021 mi-a fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Acum un an, pe data de 20.12.2021 mi-a fost vanduta ...

Buna ziua!
Acum un an, pe data de 20.12.2021 mi-a fost vanduta masina care era pe numele meu fara ca eu sa semnez si fara sa fiu de fata. Timp de un an am fost amanata ca mi se va aduce masina inapoi sau mi se vor inapoia banii. Pretul ei a fost de 10.000€.
Doresc sa aflu daca pot rezolva problema daca depun plangere dupa timpul acesta.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:54, 25 Decembrie 2022
Bună dimineața,

Da, se poate formula atat plangere penala pentru furt impotriva vanzatorului, cat si o actiune civila (dublata de o ordonanta presedinteala pentru a obtine posesia asupra masinii mai devreme, de urgenta). Va recomand sa luati legatura cu un avocat.

Cu stima,
Av. Samuel Micula
Cine a vandut vehiculul?
Daca dv nu ati desfasurat demersuri pentru transmitere drept de proprietate vehicul,cum au fost incheiate documente legale in lipsa certiifcatului fiscal?
Conditionat de aceste aspecte aveti dreptul sa va instituiti cu pretentii impotriva vanzatorului care fara acordul dv,fara procura a intels sa vanda vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Amenda masina vanduta mshboss mshboss Buna ziua! Tatal meu (decedat in urma cu cateva luni) a vandut o masina anul trecut unui domn care nu s-a prezentat pana acum la politie sa treaca masina pe ... (vezi toată discuția)
Masina furata George_anonim George_anonim Buna ziua, Am cumparat o masina adusa din Germania, dupa cateva zile a inceput sa se strice cate ceva la ea, am mai bagat cativa bani in ea, am ... (vezi toată discuția)