avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina furata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina furata

Buna ziua,

Am cumparat o masina adusa din Germania,
dupa cateva zile a inceput sa se strice cate ceva la ea, am mai bagat cativa bani in ea, am programare la rar, cand ajung acolo cei de la rar mi-au spus ca masina este suspecta ca ar fi furata si au pus sigiliu pe ea. Cel care mi-a vândut-o a fost audiat la politie,
Acum întrebările mele sunt:
1. Trebuie sa depun si eu vreo plangere la politie impotriva vanzatorului pentru a imi recupera banii?
2. Ce pot face pentru a-mi recupera banii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:35, 6 Mai 2017
Daca vanzatorul a fost audiat la politie,inseamna ca exista un dosar in cercetare
Dv pentru recuperare c/v cost vehicul,este necesar sa formulati actiune in instanta impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune? edward88 edward88 Buna ziua, Am gasit un anunt pe internet cu un autoturism marca Opel, an fabricatie 1998. M-am inteles telefonic cu cetateanul cu privire la pret si am plecat ... (vezi toată discuția)
Sunt vinovat? rares85 rares85 BUNA ZIUA In luna iunie am cumparat un automobil din germania cu scopul de al vinde in tara,masina a fost cumparata de la un diler dintr-un parc auto cu ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)