avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, stie cineva sa imi spuna exact cum se ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, stie cineva sa imi spuna exact cum se factureaza,atat ...

Buna ziua, stie cineva sa imi spuna exact cum se factureaza,atat gazul cat si curentul, pentru a 2-a proprietate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Voi nea , utilizator 10:30, 26 Decembrie 2022
Ca si pentru prima proprietate. Cel putin asa reiese din declaratiile guvernantilor, Zilele urmatoare iese ordonanta.
Ultima modificare: Luni, 26 Decembrie 2022
latka, utilizator
S-au razgandit guvernantii. Nu se mai face diferenta intre proprietati. SE factureaza la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem o casa in indiviziune. relatiile cu coproprietarul sunt ... Zgura Zgura Avem o casa in indiviziune. Relatiile cu coproprietarul sunt tensionate. Utilitatile sunt la comun, mai putin gazele. Cand m-am racordat la reteaua de gaze, ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit, cum fac cu energia electrica? mir2006 mir2006 Buna ziua, va rog sa ma sprijiniti in urmatoarea problema: voi locui in strainatate pt cativa ani si nu doresc sa inchiriez apart. In acest caz, cum sa ... (vezi toată discuția)
Proprietarul îmi cere bani pentru facturi cu consumul estimat al gazului și curentului, deși indecșii de când m-am mutat arată că nu am consumat atât. cum calculez ce am de plătit? luizaradu luizaradu Bună ziua. M-am mutat cu chirie pe data de 21 august 2019. Din ziua in care efectiv am locuit la adresa respectiva, am făcut fotografii la contoarele de la ... (vezi toată discuția)