avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Dacă în urmă divorțului, in baza unei ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Dacă în urmă divorțului, in baza unei hotărâri ...

Bună ziua. Dacă în urmă divorțului, in baza unei hotărâri judecătorești definitive, eu plătesc pensie de întreținere la copii, aceștia se află în întreținere? Dacă nu se consideră în întreținere, poate să-mi explice cineva de ce ? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2022
Micheleplacido, utilizator

Alte discuții în legătură

De cand se plateste pensia alimentara? stefan_morariu stefan_morariu Buna seara si La Multi Ani Sunt in divort cu sotia mea, avem un copil si as vrea sa stiu de cand se plateste pensia alimentara pentru copil. Ea poate sa ... (vezi toată discuția)
Divorþ. momentul de la care se plãteºte pensia de întreþinere stefan42 stefan42 Buna ziua, am si eu o intrebare : indemnizatia de crestere a copiilor se plateste din momentul introducerii actiunii de divort sau dupa pronuntarea divortului. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil major camycamelya camycamelya Buna ziua! In urma divortului dintr-e mine si sotul meu, in urma hotararii de divort sa stabilit ca ambii mei copii sa ramana in grija tatalui. Am o fata si un ... (vezi toată discuția)