avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am un băiețel operat de inima cu certificat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am un băiețel operat de inima cu certificat de handicap accentuat. ...

Am un băiețel operat de inima cu certificat de handicap accentuat. Știu ca pot sa stau cu el acasă pana la 7 ani, dar pana la cati ani voi putea primi indemnizația de 85% din salariul de baza? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Gradul de handicap influenteaza plata indemnizatiei? sunrise2 sunrise2 Buna ziua, O prietena a nascut un baietel, a optat pentru a ramane in CCC un an, cu plata unei indemnizatii maxime de 3400 lei. La 9 luni, baietelul a obtinut ... (vezi toată discuția)
Prelungire cic copil cu handicap giacris giacris Daca copilul unei angajate face 1 an pe 1 martie 2013 si m-a anuntat astazi, 04 februarie ca sapt viitoare va aduce un certificat de handicap pentru copil, pot ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie davidmaryo davidmaryo buna ziua as vrea sa stiu si eu cum sami calculez cata indemnizatie sa iau precizand faptul ca din iulie 2012 si pana in august 2013 venitul net a fost antre ... (vezi toată discuția)