avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! As dori sa ma lămurească cineva cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! As dori sa ma lămurească cineva cu o întrebare. ...

Bună ziua! As dori sa ma lămurească cineva cu o întrebare.
Exista o ordonanță președențiala cu program de vizitare minor care este definitiva și exista și pronunțarea divorțului cu alt programul de vizitare minor care este executorie pentru ca s-a facut apel. Care program este valabil?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:26, 27 Decembrie 2022
Depinde ce scrie in dispozitivul ordonantei. De regula se da pana la solutionarea divortului in fond. Dupa ce se solutioneaza in fond - in urma administrarii unui probatoriu mai complex - se va aplica, pana la solutionarea apelului, sentinta de la fond care este executorie, asa cum ati mentionat si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta cu drept de apel? gambit gambit Buna ziua, Am castigat o hotarare prin ordonanta prezidentiala pt legaturi personale cu minorul pana la solutionarea irevocabila a dosarului de fond . Fosta ... (vezi toată discuția)
Hotarare ordonanta presedentiala si hotarare dosar fond Chris79 Chris79 Buna ziua, Am urmatoarea situatie in legatura cu programul de relatii personale cu copiii! In cadrul unei Ordonante Presedentiale, la Apel, s-a acordat ... (vezi toată discuția)
Termene apropiate intre recurs la ordonanta si divort (fond) 2cool4school 2cool4school Buna seara, Printr-o ordonanta presedintiala, ca reclamant, am obtinut un program de relatii personale si alte drepturi, pana la judecarea definitiva si ... (vezi toată discuția)