avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL + taxe!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL + taxe!

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL. Iau in calcul ca in primele 2-3 luni sa nu am niciun venit. Mi-as dori sa stiu ce taxe/plati am de facut in cazul in care nu am vreun venit? O sa am un contabil care trebuie platit bineinteles, dar alte plati in afara de acesta? Ceva taxe?
Si a 2-a nelamurire este: voi avea CIM pe firma mea. Din ce bani imi voi plati salariul daca nu voi avea niciun venit?dar taxele? cum vor fi platite?Iar daca voi dori sa achizitionez diverse lucruri pentru firma din ce bani voi cumpara daca firma nu are bani deocamdata?
Sper ca m-am facut inteles. Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:51, 27 Decembrie 2022
La înființarea firmei și în primele luni de activitate, veți împrumută firma cu bani dumneavoastră ca asociat unic pentru acoperirea cheltuielilor de înființare și a altora care mai apar.
Ca asociat unic în firma, nu e nevoie sa ca faceți de la început contract de munca ci veți activa doar ca administrator și reprezentant legal al firmei.
Contabil veți avea cu contract de prestări servicii contabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe srl detalii- profit, dividende AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua, am tot cautat informatii dar niciunde nu gasesc ceva mai detaliat. Doresc sa imi deschid un SRL , FARA angajati in domeniul IT ( jocuri pe ... (vezi toată discuția)
Rechizitionare stoc produse in contul unei datorii (persoana fizica - srl) andgrh andgrh Buna ziua, Am urmatoarea problema, va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Am o firma (SRL) la care sunt asociat unic (magazin online). Toate ... (vezi toată discuția)
Restituire bani catre asociat prin dispozitii de plata Alexandra210 Alexandra210 Buna ziua! Un SRL cu 2 asociati (50%-50%) a primit bani imprumut prin dispozitii de plata pe parcursul activitatii. Problema este ca dispozitiile de plata au ... (vezi toată discuția)