avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua! Am o întrebare! Am intrat in 2021 in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua! Am o întrebare! Am intrat in 2021 in privat insolventa. ...

Buna Ziua! Am o întrebare! Am intrat in 2021 in privat insolventa. Sint divorțat dar am copilul la mine! E in custodia mea. Mie îmi oprește salariul lunar și alocația copilului și pensia copilului deoarece intra in același cont! Eu am disponibil o suma lunară! A-și putea sa transfer alocația copilului și pensia in contul copilului? Va mulțumesc! Am uitat sa precizez stau in Germania!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
Jonas1979, utilizator

Alte discuții în legătură

Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Copil nascut in germania - drepturi anca f anca f va rog sa ma lamuriti daca este cazul pentru completarea formularelor E401 si 411 in cazul nostru: - copil nascut in germania din mama romanca si tata ... (vezi toată discuția)
plata pensiei alimentare doru 40 doru 40 sunt platitor de pensie alimentara lunar firma la care lucrez imi opreste din salar suma cuvenita pensiei (nu au fost deacord la inceput)..problema e ca de ... (vezi toată discuția)