avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce trebuie sa fac?

am cumparat o prprietate care ar fi trebuit sa aiba si jumatate din pivnita care se afla sub casa vecina.cand am facut actele de V-C pivnita nu a mai fost trecuta pe act pe motiv ca vecinul a castigat de fapt in instanta aceasta pivnita.mentionez ca pivnita apare pe toate actele de V-C derulate de-a lungul timpului adica inca doua in afara de al meu si un certificat de mostenitor,la mine apare doar pe cadastrul facut de fostul proprietar atunci cand mi-a vandut casa.ce ar trebui sa fac,pentru ca atunci cand am convenit la cumpararea casei a fost vorba si de pivnita.vecinul care ar fi castigat pivnita are casa cumparata pe legea 112 si in pivnita se afla instalatiile de apa ale celor doua imobile.ce mai pot face?fostul proprietar a parasit tara.
Lucrurile sunt complicate in masura in care v-ati exprimat "oful".O actiune civila, dar trebuie sa luati legatura cu un avocat.
cand am facut actele de V-C pivnita nu a mai fost trecuta pe act pe motiv ca vecinul a castigat de fapt in instanta aceasta pivnita

Obiectul contractului e cel pe care l-ati specificat in continutul acestuia.Intelegerea verbala nu are nicio forta juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea-cumpararea bunului altuia vera58 vera58 buna seara. in 2002 am cumparat un imobil. la prezentare fostul proprietar(mostenitor) mi-a spus ca-mi vinde intreaga proprietate inclusiv 1/2 din pivnita ... (vezi toată discuția)
Revendicare sau ce as putea sa fac? vera58 vera58 am cumparat un imobil in urma cu 10 ani care detinea si o jumatate de subsol aflat sub proprietatea vecina.subsolul figureaza in actele de proprietate de la ... (vezi toată discuția)
Rectificare Iael Iael Eu am cumparat in anul 2006 o casa tip construita in anul 1929. Cand s-a vandut casa de catre constructor in anul 1929 nu s-a facut o descriere exacta in ... (vezi toată discuția)