avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un teren intravilan fara cale de acces.Primaria ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un teren intravilan fara cale de acces.Primaria Iași îmi ...

Am un teren intravilan fara cale de acces.Primaria Iași îmi spune că pentru a avea succes să-muu ofere calea de acces trebuie sa am obligatoriu și un certificat de urbanism eliberat.Este adevarat sau nu este o condiție obligatorie a căii de acces?Inițial am primit-o anul trecut pe tot anul,am platit 6000 Ron pe tot anul,acum îmi spune Primăria că asta-i condiția:primesc cale de acces daca am și certificatul de urbanism,este adevărat?

Alte discuții în legătură

Cale de acces avas avas Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare:daca am cumparat un teren prin contract de vanzare-cumparare in care scrie ca este construibil conform unui certificat ... (vezi toată discuția)
Am cumparat teren dar nu pot sa obtin autorizatie de constructie MonaMT MonaMT In mai 2008 am cumparat o parcela de teren extravilan intr-o comuna de langa Piatra Neamt. Cel care mi l-a vandut il cumparase anterior in iulie 2007 - ca o ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan carmen_cta carmen_cta buna ziua, in vara lui 2007, in urma unei licitatii publice am achizitionat un lot de teren intravilan. Licitatia a fost organizata de primaria unei comune ... (vezi toată discuția)