avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANULARE contract de vanzare cumparare cu clauza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANULARE contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere ...

Cum pot anula un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere intre parintii mei (intre timp tatal a decedat iar mama internata la un camin de batrani , avand boala alzheimer ,diferenta lunara la indemnizatie fiind suportata de catre mine fratele mai mare),
as dori rezilierea contractului de vanzare cumparare cu clauza de intretinere( medicamentatie, cumparare retete, bani, ingrijire - cele mentionate in contract) pentru neindeplinirea acelor clauze incluse in contract .
casa de locuit va intra in proprietatea fratelui dupa ce ultimul dintre parinti nu va mai fi.
multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:40, 28 Decembrie 2022
În instanță.
Iar mama va trebui sa restituie prețul încasat.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi internez mama la camin de batrani avand clauza de habitatie viagera? novacmonica novacmonica Buna ziua, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns. Am dobandit apartamentul prin act de vanzare-cumparare de la parinti din 1999. Parintii si-au rezervat ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare imobil cu persoana in varsta RomanMonica RomanMonica Eu si sotul avem o vecina care vrea sa faca un contract de vanzare-cumparare cu noi,cu clauza de intretinere,iar noi sa ne obligam sa o ducem la un azil de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am și o întrebare. se poate face contract de vânzare ... CosminGheorghescu CosminGheorghescu Buna ziua, am și o întrebare.Se poate face contract de vânzare cumpărare cu clauza de întreținere plus o sumă de bani și dacă da ,daca cumva se ... (vezi toată discuția)