avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fiul meu este cetățean britanic cu domiciliul in UK ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fiul meu este cetățean britanic cu domiciliul in UK . are un ...

fiul meu este cetățean britanic cu domiciliul in UK .
are un apartament in cluj pe care o sa-l închiriem si declară la ANAF din ianuarie .
oare unde va trebui sa plătească impozitul aici sau in in UK ?
mulțumesc
Cel mai recent răspuns: octavian63 , utilizator 14:44, 29 Decembrie 2022
Impozitarea bunurilor se face la lucul unde acestea se afla adik in Romania unde dealtfel platiti impozitele de obicei. Veniturile din chirii sunt si acestea impozitate la aceeasi inregistrare fiscala a bunului inchiriat
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. as dori sa închiriez apartamentul părinților mei ... Naicu Naicu Bună ziua. As dori sa închiriez apartamentul părinților mei decedați.Dar nu qm făcut succesiunea, fiind singurul copil. Astfel , cum pot face declarația ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru cetățenii romani cu reședință în anglia GrollerG GrollerG Bună ziua, Locuiesc în Londra, am propria locuință și domiciliul stabil aici în UK. Sunt angajat și plătesc contribuțiile la sistemul de ... (vezi toată discuția)
Trebuie depusa declaratia 220 pt contract chirie roxete roxete Buna ziua! Am un apartament inchiriat cu contract inregistrat la Dir Finante Publice a Jud de care apartin si vreau sa ma lamuriti daca si cand anume ... (vezi toată discuția)