avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna

am fost prins baut la volan si etilotestul a artat 0.76 si vreau sa stiu daca o sa ami anuleze permisul sau cand o sa-l mai vad inapoi.mentionez k am dat si probe biologice
Cel mai recent răspuns: bebelash , utilizator 19:55, 22 Ianuarie 2010
Cat a iesit alcoolemia la proba de sange (biologica)?
Alcoolemia va avea o valoare dubla , sau chiar mai mare .Asa incat, cred ca se va dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei si pedeapsa anularii permisului de conducere (cu posibilitatea de a-l redobandi in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti )
;)
Eu am avut 0,77 la etilotest si 1,55 respectiv 1,40 in sange,am cerut si recalcularea unde bineinteles ca mi-a iesit mai mult si dupa 1 an si 6 luni am avut procesul care s-a incheiat in prima faza primind o pedeapsa cu suspendare si anularea permisului pe care il pot redobandii dupa un an de la ramanerea definitiva a pedepsei.Mult noroc si mai ales multa rabdare si un sfat nu asculta de nimeni(politie,procuror) si daca ai posibilitatea ia un avocat din prima faza a urmaririi nu neaparat sa ramai cu permisul dar sa nu stai mai bine de 1 an pana ajunge dosarul in instanta.
iti multumesc frumos pentru sfat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcol la volan 0,73 costea robert costea robert buna ziua va rog sa imi spuneti la ce sa ma astept. Am fost depistat de aparatul etilotest rezultat0,73alcool pur in aerul expirat.Sincer nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan kokojumbo kokojumbo Buna ziua. Eu sunt din Brasov si acum 6 luni am fost prins baut la volan in Loc. Turda. Alcoolemie fiola - 0.57. Astazi m-a sunat un domn politist ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna seara alcoolemie 0.49 viorel1998 viorel1998 am si eu o intrebare,in aprilie anul acesta am fost depistat cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,49 mg\\l in aer expirat si de atunci nu mia ... (vezi toată discuția)