am fost prins baut la volan si etilotestul a artat 0.76 si vreau sa stiu daca o sa ami anuleze permisul sau cand o sa-l mai vad inapoi.mentionez k am dat si probe biologice
Alcoolemia va avea o valoare dubla , sau chiar mai mare .Asa incat, cred ca se va dispune suspendarea conditionata a executarii pedepsei si pedeapsa anularii permisului de conducere (cu posibilitatea de a-l redobandi in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti )
;)
Eu am avut 0,77 la etilotest si 1,55 respectiv 1,40 in sange,am cerut si recalcularea unde bineinteles ca mi-a iesit mai mult si dupa 1 an si 6 luni am avut procesul care s-a incheiat in prima faza primind o pedeapsa cu suspendare si anularea permisului pe care il pot redobandii dupa un an de la ramanerea definitiva a pedepsei.Mult noroc si mai ales multa rabdare si un sfat nu asculta de nimeni(politie,procuror) si daca ai posibilitatea ia un avocat din prima faza a urmaririi nu neaparat sa ramai cu permisul dar sa nu stai mai bine de 1 an pana ajunge dosarul in instanta.
Alcoolemie la volan
kokojumbo
Buna ziua.
Eu sunt din Brasov si acum 6 luni am fost prins baut la volan in Loc. Turda. Alcoolemie fiola - 0.57. Astazi m-a sunat un domn politist ca trebuie ... (vezi toată discuția)