avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna Ziua tuturor si la multi ani am o intrebare care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna Ziua tuturor si la multi ani am o intrebare care sunt sigur ...

Buna Ziua tuturor si la multi ani am o intrebare care sunt sigur ça ma puteti ajuta dragi avocanet. Ma insor cu femeia care o iubesc suntem de aproape 4 ani ani impreuna pe teritoru ciprului se naste copilasu meu incurand.... Femeia mea e din (Filipines) Dupa casatoria civila in care femeia va obtine numele meu de familie etc.. Vom avea posibilitatea sa ne mutam in alta Tara din UE si sa incepem un trai de viata ca toata lumea Femeia va putea obtine acte necesare pentru asta! Multumesc frumos si abia astept un raspuns sa stiu cum si ce ne asteapta!!!!
Ultima modificare: Vineri, 30 Decembrie 2022
Tofanel, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:48, 30 Decembrie 2022
Felicitari
Concret,care este intrebarea dv?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dedicatie tuturor femeilor si mamelor ! actb actb \"Am invatat ...\" de Octavian Paler :vishenka: Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma predarares predarares am 21 ani astept un copil in octombrie,nunta ar trebui sa o am pe 31 iulie dar fata cu care ar trebui sa ma insor nu vrea sa plece de acasa si sa se mute q ... (vezi toată discuția)