avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Producerea și comercializarea jocurilor video
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Producerea și comercializarea jocurilor video

Buna ziua,

Ma interesează sa produc și să vând jocuri video pe diverse platforme și m-ar interesa care ar fi cea mai buna cale legală de a face asta, luând in considerare nu numai fiscalitatea dar și protecția personală.

Ca sa intru puțin in detaliu, ma refer la dezvoltarea și comercializarea unor jocuri video și comercializarea lor in format digital prin intermediul unor platforme de genul Steam dar in același timp și la protecția personală in cazul unor procese intentate pe diverse motive care pot apărea in urma activității.
Ca și cod Caen presupun ca s-ar califica “5821 - Activitati de editare a jocurilor de calculator” dar nu sunt convins ca este suficient.
Deasemenea, tipul entității pe care ar trebui sa o înființez, nu-mi este clar dacă PFA ar fi ideal sau SRL.

Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Doresc sa programez un joc,apoi sa il vand; impozitare thelonevolk thelonevolk Bună seara, avocatnet.ro Am și eu o întrebare și doresc răspunsuri de la oameni care au mai lucrat cu situații de genul preferabil. Doresc, ... (vezi toată discuția)
Ce tip de societate trebuie sa infiintez daca activitatea se intampla in mediul online AndreeaM89 AndreeaM89 Buna ziua tuturor, As dori sa incep cateva proiecte online (websiteuri si platforme) precum si creearea unor aplicatii si jocuri video, dar NU stiu ce tip de ... (vezi toată discuția)
Cod caen necesar pentru vanzarea aplicatiilor software pe google play / app store 1Cosmin 1Cosmin Buna ziua, Voi incepe sa vand aplicatii software pe Google Play si App Store si nu stiu daca codurile mele CAEN pe care le-am activat sunt bune pentru ceea ... (vezi toată discuția)