avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce tip de societate trebuie sa infiintez daca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce tip de societate trebuie sa infiintez daca activitatea se intampla in mediul online

Buna ziua tuturor,
As dori sa incep cateva proiecte online (websiteuri si platforme) precum si creearea unor aplicatii si jocuri video, dar NU stiu ce tip de companie trebuie sa infiintez.
Care este denumirea acestui tip de companie care mi se poriveste si codurile aferente? si ce acte am nevoie? In acelasi timp, pentru ca cel putin la inceput voi face totul online si de acasa, imi mai trebuie dovada unui spatiu sau..?
Va mutumesc pentru eventualele raspunsuri!
Consider că cel mai bine ar fi să înființați o SRL. Chiar dacă desfășurați activitatea de acasă tot aveți nevoie de un sediu social.
Un SRL sau SRL-D, daca indepliniti conditiile. De sediu social aveti nevoie in orice situatie.
Coduri CAEN: 5821 Activităţi de editare a jocurilor de calculator
5829 Activităţi de editare a altor produse software si cele din grupa :
620 Activităţi de servicii în tehnologia informaţiei
Evident, aceste exemple nu trebuie sa limiteze optiunile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)
La infiintarea unei intreprinderi individuale, pfa cate coduri caen pot fi trecute mitdan67 mitdan67 va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer ... (vezi toată discuția)