avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie ansamblu rezidential cu privare lumina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie ansamblu rezidential cu privare lumina naturala cladiri vecine

Buna ziua si La multi ani!
In urma cu 2 ani a fost construit un ansamblu rezidential din 3 corpuri, unul dintre ele pozitionat chiar in fata apartamentului meu, cu nivel de inaltime mai mare cu 3 etaje decat blocul in care locuiesc. Astfel sunt privata aproape in întregime de lumina naturală.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gabrjela , utilizator 09:15, 2 Ianuarie 2023
Sunt privata aproape integral de lumina naturala de constructia respectiva, motiv pentru care sunt nevoita sa platesc dublu factura pentru incalzire,nu mai mentionez disconfortul de a nu avea lumina naturala. Mentionez ca este vorba de zona Unirii Tineretului Bucuresti, si ca exista o distanta de 4-5m intre blocul respectiv si limita proprietatii cu blocul meu. Se poate face vreun demers pentru plata daunelor respective? Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Distanta minima pentru loc parcare fata de bloc gabi_ceausescu gabi_ceausescu Buna ziua, Detin un loc de parcare care este proprietate privata (adica este cumparat prin contract de vanzare cumparare) si as vrea sa stiu daca ar putea ... (vezi toată discuția)
Distanta intre blocuri daniel.nita daniel.nita Buna ziua. Locuiesc intr-un condomium de 3 etaje plus mansarda construit in 2009. De o saptamana s-a inceput construirea unui alt bloc asemanator, foarte ... (vezi toată discuția)