avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Dupa moartea socrului meu (1996) nu s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Dupa moartea socrului meu (1996) nu s-a facut succesiune ...

Buna seara! Dupa moartea socrului meu (1996) nu s-a facut succesiune iar in 2021 a murit si fiul lui care nu isi intemeiase o familie. Proprietatea (49 ari pe care se afla o casa si dependinte) a ramas la soacra mea care e intr-o stare de sanatate precara. Fiica lor ,care e sotia mea ar vrea sa stie daca ar trebui sa faca ceva acum cat timp mama sa mai este inca in viata pentru a intra in posesia acestei proprietati pentru cazul in care soacra mea ar deceda. Mentionez ca nu mai exista alti mostenitori de drept.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:22, 2 Ianuarie 2023
Pai dacă nu a făcut timp de 27 de ani, pentru ce sa se mai grăbească acum?
Sa aștepte trecerea în neființă a mamei și apoi va dezbate toate cele 3 succesiuni (ale părinților și a fratelui).
Sa inteleg ca trebuie sa mergem la notar si sa dezbatem succesiunea?
Da. Succesiunile.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2023
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea nepotului de bunic, tatal fiind decedat andapaun72 andapaun72 am rugamintea sa ma ajutati sa aflu cum se imparte averea bunicului sotului meu in situatia in care bunicul a avut 6 copii, unul dintre ei fiind socrul meu, ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea sotului - sotia ce drepturi are? ioanadaniel ioanadaniel buna ziua. poate ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Unei prietene ia murit sotul. Ce drepturi are ea in urmatoarele conditii: Sotul ei avea o fata ... (vezi toată discuția)
Succesiune Mgf10 Mgf10 Am citit unele răspunsuri pe acest forum legate de succesiune dar erau din 2010 și mai am unele neclarități legate de situația mea particulara. La ... (vezi toată discuția)