avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deducere suplimentara de 100 lei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deducere suplimentara de 100 lei

Părinții copiilor minori care inca nu sunt înscriși la creșă/gradinita, ( au intre 1-2 ani) beneficiază din Ian 2023 și de deducerea suplimentara de 100 lei sau numai de deducerea de bază aplicata ca și până acum ambilor părinți?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 3 Ianuarie 2023
Deducerea personală suplimentară pentru copii, valabilă din 2023, se acordă numai unuia dintre părinți, nu ambilor
www.avocatnet.ro/articol_627...
Întradevăr doar unul dintre părinți beneficiaza, dar eu întreb de copiii mici care inca nu sunt la grădiniță sau scoala , pentru că cf. modificărilor părinții trebuie să facă dovada că au copiii înscriși în unități de învățământ. Este suficientă o declarație pentru aceștia?
Nu cred , trebuie o adeverinta de la unitatea de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere suplimentara aplicabila din 2023 cristina_bratan cristina_bratan Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca pt deducerea suplimentara de 100 de lei care se aplica din 2023 cu conditia ca sa fie inscris copilul intr-o unitate de ... (vezi toată discuția)
Dducerea de bază pe salariu wagnercristy54 wagnercristy54 Bună ziua până la urmă deducerea de bază pe salariu se face la unul din părinții sau la amândoi. Noi avem doi copii și eu și soția suntem angajați. ... (vezi toată discuția)
Incepand 1 ian 2021 , salariatii care au copii inscrisi la ... octav1ostef octav1ostef incepand cu 1 ian 2021 , salariatii care au copii inscrisi la o unitate de invatamant timpuriu , pot beneficia de decontarea pana la 1500 ron . Dupa 1 ian ... (vezi toată discuția)