avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul concesiunii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de ...

Buna ziua,
Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de veci dupa decesul concesionarului.
Exista o lege care reglementeaza succesiunea pentru locul de veci concesionatsau pur si simplu se trece pe numele unui urmas .
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:38, 3 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiecare administratie de cimitir prin regulamentul de ordine interioara dispune modalitatea de preluare/relocare loc de inmormantare
Locurule de inmormantare unde titularii contractelor de concesiune sunt decedati ,pot fi preluate de catre rude prin incheierea de contract de concesiune pe diferite perioade 7,25,49 ani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea pentru locul de veci concesionat MelisaMelisa MelisaMelisa Buna ziua, Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de veci dupa decesul concesionarului. Exista o lege care reglementeaza succesiunea pentru locul de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea titularului locului de veci concesionat!am o nedumerire: cum trebuie sa procedez pt schimbarea ... Laurentiu C Laurentiu C Buna seara! Am o nedumerire: Cum trebuie sa procedez pt schimbarea titularului locului de veci concesionat, acesta fiind in prezent pe numele mamei decedate? ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)