avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea titularului locului de veci concesionat!Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea titularului locului de veci concesionat!Am o nedumerire: Cum trebuie sa procedez pt schimbarea ...

Buna seara! Am o nedumerire: Cum trebuie sa procedez pt schimbarea titularului locului de veci concesionat, acesta fiind in prezent pe numele mamei decedate? Sa dezbat succesiunea in care trec acest loc de veci și apartamentul proprietate personala? Dar locul concesionat nu este proprietate!!!? Cum trebuie sa procedez legal?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:02, 12 Iulie 2023
adresati-va administratiei cimitirului.
Fiecare administratie de ciitir prin regulamentul de ordine interioara prevede modalitatea de relocare locuri de inhumare,formalitatile necesare preluarii locurilor de catre apartinatori/rude
Este necesar sa va prezentati la administratia cimitirului cu document concesiune,certificat de deces titular contract de concesiune si document justificativ grad de rudenie cu titularul contractului
Vi se va incheia contract de concesiune pe perioada acceptata de dv 7,25,49 ani
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci eremia eremia titularul locului de veci a decedat in 2010.sotia traieste.in aceasta situatie unul din copiii defunctului doreste sa devina titulara pe locul de veci.care ... (vezi toată discuția)
Loc de veci Rita2018 Rita2018 Buna ziua! Ma intereseaza daca exista o modalitate legala prin care pot intra in posesia unui loc de veci, donat de proprietari. Mentionez ca proprietarii nu ... (vezi toată discuția)
Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)