Buna seara.In decembrie 2022 am mers sa fac un detartraj si o paradontograma la un dentist in Iasi.In urma rezultatului paradontogramei reiesea ca un implant era pe punctul de a cadea.Medicul m-a trimis sa fac un CT.Am revenit la cabinet cu ct-ul , medicul l-a vazut si a zis ca e totul bine dar ca ar vrea sa se mai uite inca o data la implant.M-am pus pe scaun iar medicul a luat o "sonda" si a inceputsa sa verifice implantul.I-am zis ca ma jeneaza iar el a lut decizia de a-mi face anestezie, dupa care o mica incizie pentru a vedea mai bine ce este cu implantul.I-am zis sa nu ma taie dar el a insistat ca nu vor fi probleme.Dupa ce m-a taiat a zis ca nu sunt probleme si ca pot sta linistit.De aici a inceput cosmarul :Au trecut 12 zile si efectul anesteziei nu a trecut complet.Am dureri foarte mari in locul unde a facut anestezia iar hematomul format in urma anesteziei nu s-a retras.Am amas cu fata umflata.Din cauza ca nu a cusut gingia dupa ce a taiat-o , rana nu se mai vindeca.Acum risc sa pierd implantul si nu stiu cum voi reusi sa scap de acea umflatura provocata de anestezie.Durerile e posibil sa tina luni de zile daca a atins un nerv.Ce as putea sa fac?Nu aveam nimic iar acum viata mea a devenit un cosmar.Tin sa precizez ca nu am semnat nimic inainte de a-mi face anestezia si a ma taia, ba din contra i-am zis sa nu o faca si totusi s-a intamplat.Vreau sa va mai zic ca am slabit 5kg in 12 zile , am atacuri de panica si nu pot dormi noaptea.Trauma psihica cred ca se va vindeca foarte greu.Ce pot sa fac?Va multumesc.
Mergeți la alt stomatolog pt un consult sau mai degrabă la cabinetul/clinica de pe lângă Facultatea de Stomatologie poate obțineți o a doua opinie ceva acte medicale care sa va ajute în viitor.Nu povestiți medicilor ca aveți de gând sa faceți alte demersuri ..Ulterior discutați cu un av dacă exista șanse, (nu faceți sesizări la Colegiul Medicilor Stomatologi asa cum își dau unii cu parerea pe aici ),e o procedura care va incurca și care durează f mult..
Stomatologie.
vasilefoca
Buna seara. Am și eu o problema. 2 zile în urma am trecut pe la un cabinet stomatologic pentru o extracție de măsea. Am întrat sa întreb dacă îmi ... (vezi toată discuția)