avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie de UIT?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie de UIT?

Buna dimineata
Sunt firma de distributie produse alimentare, am facturi de la 100 lei pana la 4000lei si cantitate intre 100kg si 1500kg/produs cu risc fiscal.
Am nevoie de UIT?
transportul este cu parcul propriu.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:28, 4 Ianuarie 2023
Daca masina e peste 2.5tone si peste 500 kg sau valoarea perste 10.000 lei produsele cu risc da aveti nevoie de cod UIT.
Buna dimineata,
Intr-o masina am 20 de clienti ,unul are o cantitate dintr-un produs de peste 500kg.
Trebuie sa cer UIT pentru toti 20 de clienti sau numai pentru cel cu cantitatea depasita?
Va multumesc!
pentru cel cu cantitatea depasita doar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ro transport -partida de bunuri gaby.simota gaby.simota Daca pe o masina au fost incarcate mai multe facturi, dar nici una din aceste facturi nu depasesc masa bruta de 500KG sau 10.000 RON, cu toate ca ele cumulat ... (vezi toată discuția)
Aplicare cod de bare pe produse OANA GORAN OANA GORAN stimati colegi, am urmatoarea nelamurire, daca eu comercializez produse alimentare cu cod de bare si vand la kg, produsul fiind disponibil in magazine la ... (vezi toată discuția)
O firma poate refuza sa vanda catre alta firma? ContSters477326 ContSters477326 Buna ziua, am o societate comerciala care practica comert cu ridicata (evident, doar catre alte societati), am dreptul sa refuz o firma care imi plaseaza o ... (vezi toată discuția)