avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ro transport -partida de bunuri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ro transport -partida de bunuri

Daca pe o masina au fost incarcate mai multe facturi, dar nici una din aceste facturi nu depasesc masa bruta de 500KG sau 10.000 RON, cu toate ca ele cumulat depasesc si masa bruta si valoarea, ele trebuie urcate in sistemul e-transport?

Vorbim de facturi ce contin bunuri cu risc fiscal
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 23:20, 31 Ianuarie 2023
Nu trebuie declatate la gramada . Doar daca pe cel putin un client ( relatie comerciala) se depasesc 10.000 lei sau 500 kg acel transport se declara .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de uit? ScraTrading ScraTrading Buna dimineata Sunt firma de distributie produse alimentare, am facturi de la 100 lei pana la 4000lei si cantitate intre 100kg si 1500kg/produs cu risc ... (vezi toată discuția)
Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le ... biencutza_micutza biencutza_micutza Daca sunt furnizor de materiale cu risc ridicat , pe care le transort cu vechicul propriu cu o masa maxima autorizata pana in 3,5 tone, incarcat cu bunuri cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in legatura cu e-transport, am o intrebare legata ... claudiu_marchis claudiu_marchis Buna seara! In legatura cu e-transport, Am o intrebare legata de transportul cu o masina mica, autoturism, al unui produs ce se afla in categoria de produse ... (vezi toată discuția)