avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum interpretati prevederile legii de dialog social ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum interpretati prevederile legii de dialog social trimisa spre ...

Cum interpretati prevederile legii de dialog social trimisa spre promulgare: numai reprezentantii salariatilor (acolo unde nu este un sindicat reprezentativ) nu pot sa aiba functii de conducere, sau si presedintele sindicatului reprezentativ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:14, 3 Ianuarie 2023
Persoanele care ocupă funcții de conducere care asigură reprezentarea administrației în raporturile cu angajații/lucrătorii sau care participă la decizia conducerii întreprinderii la nivelul unității nu pot fi aleși ca reprezentanți ai angajaților/lucrătorilor.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum interpretati prevederile legii de dialog social trimisa spre ... rurs umsadu rurs umsadu Cum interpretati prevederile legii de dialog social trimisa spre promulgare: numai reprezentantii salariatilor (acolo unde nu este un sindicat reprezentativ) ... (vezi toată discuția)
Reprezentant salariati. Norbert666 Norbert666 Buna seara, este cineva care ma poate ajuta? Trebuie sa ne alegem reprezentatul angajatilor la firma unde lucrez. Ce trebuie sa fac eu in calitate de sef de ... (vezi toată discuția)
Negociere contract colectiv de munca gab11 gab11 Buna seara, Compania la care sunt angajat are un contract colectiv de munca (CCM) care nu a mai fost modificat in ultimii doi ani. M-am adresat sindicatului ... (vezi toată discuția)