avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție în timpul concediului ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție în timpul concediului prenatal&postnatal

Bună ziua,
Vă rog să-mi confirmați dacă stimulentul de inserție se acordă și în timpul concediului prenatal și postnatal.
Mulțumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:31, 4 Ianuarie 2023
Stimulentul de inserţie: Plata acestuia se suspendă doar pe durata concediului de maternitate, nu şi în cazul altor concedii medicale
www.avocatnet.ro/articol_584...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție concediu medical Consilier_alina Consilier_alina In concediu de maternitate (prenatal și postnatal) se acorda stimulent de inserție? Este concediul medical prenatal și postnatal un venit supus ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie - se poate acorda in concediu prenatal? geaninaa114 geaninaa114 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca pot primi stimulent de insertie in perioada cat sunt in concediu prenatal. Daca da, pana cand? Pana la nastere ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie in timpul concediului de maternitate Arabellla Arabellla Sunt in CCC cu copilul 1. Vreau sa stiu daca beneficiez de stimulent in urmatoarea situatie: - ma intorc la lucru cu 60 de zile inainte de 2 ani ai ... (vezi toată discuția)