avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna seara! Se da un PFA inregistrat in 2022 care a ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna seara! Se da un PFA inregistrat in 2022 care a obtinut venituri. ...

Buna seara!
Se da un PFA inregistrat in 2022 care a obtinut venituri. La inregistrarea PFA-ului s-a ales un cod CAEN principal eligibl pentru norma de venit, dar si alte coduri CAEN secundare, dintre care nu toate sunt eligibile pentru norma de venit. Daca activitatea s-a desfasurat doar pe activitatea principala, mai este pfa-ul incadrat pentru norma de venit, sau trebuie sa faca rectificativa pentru sistem real?
Pe un site am gasit informatia asta: “ dacă una dintre activitățile desfășurate nu este în Nomenclatorul activităților care pot fi impuse cu norme de venit, se aplică sistemul real pentru toate activitățile desfășurate.” si nu imi e clar la ce se refera “activitati desfasurate”

Alte discuții în legătură

Pfa - trecerea la norma de venit - 6201 vs. 6202 manutmu manutmu Detin acum un PFA cu activitatea principala-cod CAEN 6201 despre care se tot vorbeste ca de anul acesta nu va mai fi la norma de venit ci la venit real si ca ... (vezi toată discuția)
Norma pfa domeniu it 2012 alex_83 alex_83 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea problema, intrucat de anul acesta codul caen 6201 (obiecul principal de activitate al ... (vezi toată discuția)
Intrebari pfa: documente necesare/inregistrare fiscala (sistem real/norma de venit) jonessian jonessian Buna ziua, Am depus documentele necesare pentru infiintarea unei PFA. Intrebarile pe care indraznesc sa vi le adresez, in ordinea importantei lor, sunt: - ... (vezi toată discuția)