avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trebuie informat in scris IGI in cazul angajării ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trebuie informat in scris IGI in cazul angajării cetățenilor ...

Trebuie informat in scris IGI in cazul angajării cetățenilor britanici?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 4 Ianuarie 2023
"Angajatorul/beneficiarul prestării de servicii care are încadrat în muncă sau detașat un cetățean străin din categoria celor care nu necesită obținerea avizului de muncă, are obligația de a comunica Inspectoratului General pentru Imigrări, în cel mult 10 zile de la data începerii activității acestora pe teritoriul României, copia contractului individual de muncă, copia actului de detașare, precum și a înscrisurilor care atestă apartenența la una dintre categoriile prevăzute de lege.

De asemenea, orice modificare sau încetare a contractului individual de muncă încheiat cu cetățeanul străin ori, după caz, încetarea detașării acestuia, va fi comunicată atât de către angajator, cât și de către persoana angajată în termenul legal de 10 zile."
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean ue - avem in vedere angajarea unui cetatean italian care lucreaza ... gabriela.covaliu gabriela.covaliu Avem in vedere angajarea unui cetatean Italian care lucreaza si locuieste in Romania de mai multi ani si care dispune de: a. Certificat de inregistare emis de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. contractele moldovenilor angajati cu viza trebuie ... Laszlo Ecaterina Laszlo Ecaterina Buna ziua. Contractele Moldovenilor angajati cu viza trebuie transmise la Imigrari Multumesc (vezi toată discuția)
Angajare cetatean italian Loredana_84 Loredana_84 Doresc sa fac angajarea unui cetatean italian. Acesta are certificat de inregistrare. 1. In Revisal, daca fac identificarea in baza respectivului certificat, ... (vezi toată discuția)