avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Buna ziua, As dori un sfat pentru următoarea speță: ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Buna ziua, As dori un sfat pentru următoarea speță: eu și ...

Buna ziua,
As dori un sfat pentru următoarea speță:
eu și fiica mea suntem coproprietari pe un imobil, am fost sa îmi plătesc taxele la primăria localității și am descoperit că fiica mea are amenzi de circulație in valoare de 1600 lei. Cei de la primărie nu au dorit să îmi încaseze banii pentru impozit până nu se achita amenzile fiicei mele....Eu nu îmi permit și nici nu vreau să-i platesc amenzile (consider că trebuie sa suporte consecințele faptelor sale). Exista vreo posibilitate sa pot plati sau se poate face ROL separat pe numele fiecăreia?
Va mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:23, 4 Ianuarie 2023
În mod normal se poate face rol fiscal separat pt cota dvs parte din proprietate.Întrebați la taxe și impozite locale..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rol nominal unic vs rol comun sot-sotie George Stancu George Stancu Buna ziua. Zilele trecute, fiind in cladirea Directiei taxe si impozite locale, am surprins o discutie intre un inspector,angajat al directiei si un ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Am o prietenă divorțată de câțiva ani.a fost să plătească ... Sveti Sveti Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească impozitul pe casă(restant de vreo 2-3 ani) dar a aflat că trebuie plătite mai întâi ... (vezi toată discuția)