avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: -data ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
-data nasterii: 28. o6. 1963. (sex masculin)
Vreau sa depun dosarul pentru pensionare pe 28 Iunie anul acesta (2023). (Anticipata sau anticipata partial, depinde la care voi fi eligibil).
A-s dori sa stiu daca pot valorifica ca vechime in munca, perioada de trei ani (1982-1985) in care am urmat cursurile scolii militare: "Scoala Miilitara de Maistrii de Aviatie "Traian Vuia" din Medias, arma Aviatie, pe care am absolvit-o cu diploma si prin Ordinul Ministrului Apararii Nationale nr.: M.C. 89 din 16.08.1985 mi s-a acordat gradul de maistru militar cls. 4 in rezerva.
Va multumesc,
Cu respect
Nyito Nandor.

-

Alte discuții în legătură

Echivalare studii militare cu studii civile dori57 dori57 Am terminat in august 1983 Scoala de ofiteri activi tancuri si auto(arma auto)cu durata de 3 ani.In anul 2001 (iunie)mi-am incetat activitatea. Cu ce ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei adeverinte de absolvire aviatorul1983 aviatorul1983 Buna ! Doresc sa intreb cum pot obtine o adeverinta din care sa reiese ca am frecventat scoala si am primit Diploma de absolvire cu specificarea datei ... (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensie anticipata Alice100 Alice100 Buna ziua. Sunt nascuta in nov.1961, angajata din 1985, cu 5 ani facultate -studii la zi. Va rog sa ma ajutati sa aflu ce optiuni am pentru pensionare ... (vezi toată discuția)