avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plataBuna ziua.Am 180 zile concediu fara ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plataBuna ziua.Am 180 zile concediu fara plata.Cu cat imi scade vechimea ...

Buna ziua.Am 180 zile concediu fara plata.Cu cat imi scade vechimea in munca? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 5 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Cele 180 de zile nu vor fi luate in calcul la vechime.
Gasiti aici detalii
[ link extern ]
Cu 180 de zile.
Asta si este normal, dar aceste zile trebuie transfprmate in luni ... deci cate luni pierd..?
6 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de studii trecut ca cfs in cartea de munca berby berby Buna ziua. Am terminat facultatea la seral in 1987.In fiecare an in sesiunile de examene,faceam cerere pentru concediu de studii,cite o luna de zile pe an.Timp ... (vezi toată discuția)
Indemnizație maternitate 2019 aplugaru aplugaru Bună seara. Cum se calculează indemnizația pt maternitate in 2019? Vă mulțumesc (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Sandra2727 Sandra2727 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pe luna sept. avand in vedere ca primele 10 lucratoare zile sunt lucrate normal, apoi am un concediu ... (vezi toată discuția)