avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,aș dori și eu un răspuns: ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,aș dori și eu un răspuns: Primaria(Consiliul Local)poate ...

Bună ziua,aș dori și eu un răspuns:
Primaria(Consiliul Local)poate încheia contract de închiriere pentru un imobil asupra căruia nu deține nici un act(imobilul a fost construit de comunitate cu destinația școală,primarie)Și dacă se dovedește ca a fost solicitata ilegal chiria pentru acest imobil,chiriașul după folosirea acestuia mai bine de 30 de ani poate solicita punerea în posesie invocând uzucapiunea?

Alte discuții în legătură

Aplicare uzucapiune Steav Steav Uzina in care a lucrat tata a construit o cladire pentru muncitorii ei prin anul 1920 . Ea a fost construita pentru muncitori ! In anul 1965 a fost ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinete medicale ContSters67025 ContSters67025 In comuna noastra functioneaza un cabinet medical inchiriat pe perioada nedeterminata unui medic de familie, medic care are cei mai multi asigurati medical ... (vezi toată discuția)
Termen contract inchiriere pe oug 40/1999 guyzmo guyzmo Pentru un imobil retrocedat prin dispozitie de primar pe data de 15/10/07 punerea in posesie s-a facut pe 1/11/07 si acum trebuie notificat chiriasul - care ... (vezi toată discuția)