avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Referitor la Legea-Cadru Nr. 153/28.06.2017 , mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Referitor la Legea-Cadru Nr. 153/28.06.2017 , mai exact Anexa ...

Referitor la Legea-Cadru Nr. 153/28.06.2017 , mai exact Anexa III, Cap.I, care are si o Nota referitoare la Decizia CURTII CONSTITUTIONALE Nr. 413/10.06.2021, m-ar interesa daca necostitutionalitatea sintagmei "Alte institutii de spectacole sau concerte " presupune anularea acesteia din textul legii si recalcularea salariilor tuturor angajatilor din respectivele institutii de spectacol la nivelul salariilor din institutiile de spectacole sau concerte nationale ori de importanta nationala.

Alte discuții în legătură

Cine beneficiaza de sporul de fidelitate? m_maria m_maria Nedumerirea mea se refera la legea 330,mai precis la salariile din institutiile de cultura(teatre).La sfarsitul anexei nr.II/4.4 exista urmatoarea nota:\" ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Salarii - clarificari minister - se pot ataca sau anula ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Toti colegii au spus in sdinta de Sindicat ca unele Clarificari ale Ministerului Muncii privind stabilirea si calcularea salariilor pentru ... (vezi toată discuția)