avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cine beneficiaza de sporul de fidelitate?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cine beneficiaza de sporul de fidelitate?

Nedumerirea mea se refera la legea 330,mai precis la salariile din institutiile de cultura(teatre).La sfarsitul anexei nr.II/4.4 exista urmatoarea nota:" In coeficientul prevazut in coloana este cuprins salariul de merit,sporul de vechime".
Teatrele,filarmonicile din tara nu mai beneficiaza de sporul de fidelitate.Institutiile respective sunt finantate de catre primarii sau consiile judetene.In schimb,institutiile de spectacole si concerte din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti beneficiaza de acest spor(vezi anexa nr. II/4.1)
Ce inteleg?S-a omis voit sau nu ...ar fi prea frumos sa fie o eroare de tipar.De ce institutiile din Bucuresti au un alt regim decat cele din tara ?(nu ma refer la institutiile de importanta nationala,dupa cum e scris in legea 330,ele avand un alt regim ,alte sporuri...).
Multumesc celor care ma vor lamuri!

Alte discuții în legătură

Acordarea sporului de stabilitate in 2010 conf l330/2009 Dorina Tarcea Dorina Tarcea Buna ziua , am cateva nelamuriri cu acordarea/neacordarea acestui spor de stabilitate , pers. contractual din institutiile publice de cultura. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare colectiva 75ARTA 75ARTA Buna ziua, Sunt într-o situaţie deosebit de grea şi am mare nevoie de un sfat. În ultimul an de facultate am fost solicitată de directorul unui teatru ... (vezi toată discuția)
Se aplica sau nu legea 330/2009 de la 1 ianuarie? bora_alexx bora_alexx ce credeti se aplica sau nu legea salarizarii unice de la 1 ianuarie? chiar daca aceasta a fost promulgata si nu are efect retroactiv ne poate afecta in un fel ... (vezi toată discuția)