avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as dori sa angajez menajera dar inainte as ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as dori sa angajez menajera dar inainte as dori sa ...

Buna ziua, as dori sa angajez menajera dar inainte as dori sa stiu ce masuri de siguranta recomandati sa aplic a.i sa nu fiu supusa riscului de a fi jefuita. Multumesc frumos!
Pentru inceput ati putea incepe cu a angaja o bona recomandata de rude/prietene...
Apoi ar fi ok sa nu tineti bunuri de valoare ce pot disparea* usor ( bijuterii, bani...) la vedere.
Apoi... sa cereti recomandari viitoarei menajere de la fostele familii pentru care a lucrat...
Sau puteti cauta firme ce se ocupa cu intermedierea intre familie si menajera... sau angaja firme de curatenie...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți cum sa va protejați impotriva furtului...încercați mai întâi sa o puneți la încercare.
Cum recomandati sa se procedeze la inceput daca e menajera recent angajata fara recomandari? Ii oferiti dublura cheii de la apartament sa intre oricand trebuie sa faca curat si nu sunt acasa? Merci!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti tipul suspicios , mai bine nu angajati.
Daca o angajati , inseamna ca ii stabiliti si un program de munca ... atunci cred ca numai in acel timp poate intra .

Alte discuții în legătură

Jefuita in banca haiducu31 haiducu31 am fost jefuit in incinta unei banci in timp ce stateam la coada la un ghiseu. As dori sa va intreb daca banca e raspunzatoare pt ceea ce mi s-a intamplat, ... (vezi toată discuția)
Proprietarul in casa caruia stau in chirie ma fura! Alexiulia Alexiulia Buna! Stau in chirie cu partenerul si doi copii intr-o mansarda spatioasa cu intrare separata fata de familia proprietarului intr-o casa cu doua nivele . ... (vezi toată discuția)