avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL magazin online. Sediu social si Adresa de unde ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL magazin online. Sediu social si Adresa de unde trimitem coletele

Doresc sa infiintez un SRL pentru magazin online.

Sediu social si punct de lucru pentru activitati de productie a produselor de pe site intr-o anexa care apare in cartea funciara dar casa nu are inca receptia facuta ,anexa existand cu multi ani inainte de inceperea casei.

Este totul ok cu situatia respectiva?

Pot sa trec pe factura adresa sediului si a punctului de lucru dar eu su trimit coletele de la alta adresa?

Adica sa realizez toata activitatea la punctul de lucru,
sa impachetez comenzile si sa plec acasa cu ele ,
de unde urmeaza a doua zi sa le ridice curierul?
Cel mai recent răspuns: dan3s2020 , utilizator 23:48, 9 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Atât timp cât activitatea se desfășoară în incinta anexei, nu văd nicio problemă.
2. Puteți trece pe factura adresa sediului. Coletele le puteți trimite de oriunde. Puteți declara punct de lucru la adresa de livrare sau puteți autoriza activitatea la terți.
Multumesc.
Tot la (2) : Nu voiam sa trec adresa de acasa ca punct de lucru din cauza vecinilor ca am inteles ca imi trebuiesc samnaturi de la cei de langa mine ,sus ,jos .
Deci este ok daca doar pe factura este adresa sediului dar eu trimit din alta locatie coletele?
si retururile?
Si retururile care vin,bineinteles,inapoi la adresa de expediere,care nu este nici sediu nici punct de lucru. Este ok ?
nu tocmai.

Alte discuții în legătură

Magazin online cu sediu social fara activitate economica EllenB EllenB Buna ziua! Voi deschide un magazin online ce se va ocupa cu comertul de haine. Activitatea de preluare comenzi, tot ce tine de relatia cu furnizorii, comenzile ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Greseli la infiintare - exista posibilitatea de remdiere? obiect de activitate, punct de lucru si eventuale modificari oneconfusedcat oneconfusedcat Buna ziua! Am nevoie de ateva sfaturi si clarificari. Am deschis un SRL cu activitate principala (si autorizata la infiintare) 4791 – Comert cu ... (vezi toată discuția)