avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociatie familiala (AF) domeniu vânzare mobila ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociatie familiala (AF) domeniu vânzare mobila folosita

Bună ziua! Doresc sa infiintez o asociatie familiala (AF) domeniu de activitate,vânzare mobila folosita provenita de la persoane fizice in regim de consignatie. As dori sa stiu care este legislația în vigoare ? Ce documente se întocmesc între părțile contractante,și forma de înregistrare fiscala ?Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum procedez pentru infiintare pfa ghoancea ghoancea E prima data pe acest forum. Sunt inginer constructii proiectant si as dori sa imi fac un PFA pentru eventuale proiecte care ar mai pica in afara programului ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)