avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua. In vara anului 2022 am depus dosarul de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua. In vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare ...

Buna ziua.
In vara anului 2022 am depus dosarul de renuntare la cetatenia romana, atat pentru mine, cat si pentru fiica mea minora, la Consulatul Ambasadei din Haga, Olanda (acolo unde am resedinta), iar de atunci nu am mai auzit absolut nimic. Autoritatea pentru Cetatenie din Romania nu poate fi contactata cu nici un chip, nici prin email, nici telefonic! Ambasada nu ma ajuta nici ea cu absolut nimic, facand referire ca doar aceasta Autoritate pentru Cetatenie din Romania ma poate ajuta. Precizez ca am deja cetatenia olandeza. Auroritatile olandeze mi-au dat termen pana in vara anului 2023 pentru a le arata dovada finala a renuntarii, in caz contrar ne vor retrage cetatenia olandeza. Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:23, 6 Ianuarie 2023
Buna ziua!
Va ramane optiunea de a reveni in tara pentru a rezolva personal problema.Sau sa imputerniciti pe cineva sa o faca in locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin pierdut in olanda -ce se face in aceasta situatie??? Denisse Pop Denisse Pop Buna seara!sotul meu locuieste si lucreaza in Olanda,eu momentan sunt in Romania, si-a pierdut buletinul si pasaport nu are.ce poate face in acest caz?isi ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie romano-olandeza ancuta12 ancuta12 As vrea sa obtin cetatenia olandeza, dar problema este ca aceasta implica renuntarea la cetatenia romana. As vrea sa stiu care sunt urmarile acestui lucru in ... (vezi toată discuția)
Actele necesare pentru casatoria in romania a unui roman cu un cetatean strain marduc marduc buna seara ,ma numesc Marius si sunt din Galati,urmeaza sa ma casatoresc aici in Galati cu o persoana din Olanda cu cetatenie Olandeza. Va rog sa ma lamuriti ... (vezi toată discuția)