avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot ocupa functia de cenzor in cradul unui CAR ( casa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot ocupa functia de cenzor in cradul unui CAR ( casa de ajutor ...

Pot ocupa functia de cenzor in cradul unui CAR ( casa de ajutor reciproc) daca soacra mea este contabil sef in aceasta unitate si suntem pe acelasi nume? Eu cred ca nu, deoarece nu iti poate face verificarea contabila un membru al familiei , afinii pana la al patrulea grad inclusiv sau sotii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 5 Ianuarie 2023
Va aflati in situatie de incompatibilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate bugcami bugcami As dori sa stiu daca functia de SEF DE SECTIE intr-un spital de stat este incompatibila cu exercitarea profesiei de medic intr-un cabinet privat, cabinet ... (vezi toată discuția)
Soţ, soţie, rudă sau afin până la gradul al iv-lea inclusiv cu oricare dintre candidaţi hp777 hp777 Buna seara/ziua. Am o rugaminte si anume, daca un presedinte al unei comisii de concurs , organizat in baza : \"HOTĂRÂRE nr. 286 din 23 martie 2011 ... (vezi toată discuția)
Sotul este membru in comitetul executiv, sotia este cenzor. Rusty Rusty Conform HG 1588/2007 \\"nu pot ocupa funcţii în comitetul executiv şi în comisia de cenzori membri având grade de rudenie, până la gradul al 4-lea ... (vezi toată discuția)