avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Dupa o validare a popririi in prima ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Dupa o validare a popririi in prima instanta, s-a ...

Buna ziua,

Dupa o validare a popririi in prima instanta, s-a dat curs si virat catre bej 1/3 din veniturile inregistrate de debitor. De asemenea s-a atacat hotararea instantei cu apel. In situatia in acre se va castiga apelul sumele deja virate catre bej se pot recupera ? daca da in baza carui temei legal

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)
Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)