avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... As dorii sa îmi cumpăr o tricicleta electrica in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

As dorii sa îmi cumpăr o tricicleta electrica in rate ,sunt ...

As dorii sa îmi cumpăr o tricicleta electrica in rate ,sunt persoana cu handicap gradul 1 nerevizuibil ,si am si indemnizația de insotitor care o primesc personal,ce aș putea face va mulțumesc Cosmin
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:21, 6 Ianuarie 2023
Pentru a putea conduce vehicule electrice pe drumurile publice este necesar ca persoana in cauza sa intruneasca anumite conditii inclusiv de ordin medical

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto si inmatriculare persoana cu handicap. Cocainaa Cocainaa Buna ziua Sunt pesoana cu handicap gradul II ( grav si accentuat ),avand decizie de incadrare in handicap definitiva . As dori sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Certificat cu incadrare in grad de handicap nerevizuibil dsmihalea dsmihalea buna ziua Un nevazator cu certificat de incadrare in gradul 1 de handicap,grav permanent pe care scrie NEREVIZUIBIL mai poate fi chemat la ... (vezi toată discuția)
Este corecta incadrarea in grupa de handicap accentuat a unei persoane paralizate? ANGEL978 ANGEL978 Buna ziua! In urma cu 4 ani si 4luni bunica mea,de 78 ani (impliniti pe 08.07.2012), a suferit un accident vascular cerebral in urma ... (vezi toată discuția)