Buna ziua! In luna ianuarie 2009 am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea vitezei. Mi-au incheiat proces-verbal pe care l-am semnat dar in care am scris ca nu sunt de acord. Acum sa va spun si de ce am specificat acest lucru.... deoarece agentul mi-a spus ca radarul nu recunoaste nr de inmatriculare pentru ca acesta era foarte murdar. Insa politia a facut precizarea ca este autoturism marca X. La adresa de domiciliu nu a venit nici un proces-verbal, afland ca am de achitat o amenda atunci cand am fost sa platesc impozitele pentru anul acesta, adica la un an de zile de cand am fost oprit. Intrebare: cum dovedeste politia ca am depasit viteza daca radarul nu a putut inregistra numarul masinii si ce optiuni am de a rezolva problema in favoarea mea? Astept un raspuns urgent! Multumesc!
chiar daca ati scris la rubrica "alte mentiuni" obiectiunile dumneavoastra, odata ce ati semnat procesul - verbal , v-a fost inmanata o copie a acestuia; termenul de contestare a fost de 15 zile de la data semnarii. in conditiile in care a trecut un an de la intocmirea respectivei contraventii, nu va mai ramane decat sa o platiti sa sa va resemnati. Alta data aprofundati problema, si, la o adica, contestati in termen. toate cele bune
Radar 2017
Dudeflr
Buna ziua,
Ieri circulam cu peste 50 de km/h peste limita de viteza legala si am observat din sens opus o masina de \"politie\" de care stiu ca este ... (vezi toată discuția)