avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii MARIRE SALARIU MINIM SALARIATA IN CONCEDIU MEDICAL DE ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

MARIRE SALARIU MINIM SALARIATA IN CONCEDIU MEDICAL DE SARCINA ...

MARIRE SALARIU MINIM SALARIATA IN CONCEDIU MEDICAL DE SARCINA SI LEHUZIE

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca pot modifica salariul minim la 3000 de lei de la 01.01.2023 pentru o salariata care se afla in concediu medical de sarcina si lehuzie din luna decembrie.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 11:44, 20 Ianuarie 2023
Da, ii puteti modifica salariul minim la 3000 de lei de la 01.01.2023 pentru o salariata care se afla in concediu medical de sarcina si lehuzie din luna decembrie, dar efectele se vor produce la revenire din concediul medical.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare la dvs referitor la cei 200 neimpozabili ... cipriana85 cipriana85 Buna ziua, Am o intrebare la dvs referitor la cei 200 neimpozabili , aplicabili la salariul de incadrare 3000 lei incepand cu 01.01.2023. In primul rand ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu brut - salariati in cm Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata , In situatia in care exista salariati in concedii medicale , exemplu gravide cod 08 sau concedii fara plata , dar si salariati suspendati, ... (vezi toată discuția)
Urgent - calcul cuantum concediu prenatal & de lauzie pysymotura pysymotura Buna ziua, As dori va rog sa stiu exact care sunt pasii de calcul (sau daca se poate sa fiu ajutata cu calculul corect) pentru a putea afla care este ... (vezi toată discuția)