avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Apartamentul dat in comodat pentru pfi
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Apartamentul dat in comodat pentru pfi

Bună seara!
Apartamentul dat in comodat, pentru desfășurarea activității unui PFI, se impozitează suplimentar?
Menționez că PFI-ul a fost deschis în 2021 și închis la sfârșitul anului 2022.
Acum când am văzut detaliile de la impozit am identificat rol fiscalitate 1298827 și 1437519.
Mulțumesc anticipat! Ivașcu G.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Trebuie sa tin registru de incasari si plati la un pfi? petrut.hagima petrut.hagima Buna ziua. Mi-am deschis de curand un PFI, dupa ce in trecut am mai avut unul pe care l-am inchis. Utilizez acest PFI pentru a putea desfasura activitatea de ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6619 simo_ema simo_ema Buna ziua, Sotul meu si-a deschis PFA in august acest an. El mai are inca un job cu norma intreaga. Si-a depus declaratia 220 la finante, desi celorlalti ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri privind domiciliului economic in cazul pfi IleanaGhe IleanaGhe Va rog sa ma sfatuiti ce solutii exista pentru rezolvarea urmatoarei situatii. La inceputul acestui an, sotul meu si cu mine, in calitate de coproprietari ai ... (vezi toată discuția)