avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... SRL sau PFA in domeniul serviciilor auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

SRL sau PFA in domeniul serviciilor auto

Buna ziua, Doresc sa deschid o firma SRL sau PFA prin care sa ofer servicii de diagnoza si testare auto computerizata (spre ex:citire stergere erori din memoria unitatilor de comanda de pe masina, adaugarea de noi chei in memoria masinii, inlocuirea anumitor module electronice de pe masina si as vrea sa vand si piese auto dar sa nu am magazin gen. Nu stiu la ce cod caen se incadreaza aceasta activitate pt ca nu vreau sa fac un service ,,fix'' care sa necesite autorizare RAR cu stant de frane directie etc pt ca nu fac aceste lucrari. Pe firma se vor achizitiona si echipamente destul de costisitoare . Prestarea de servicii va fi la domiciliul clientui parcare garaj etc si la sediul unor service-uri auto care nu au aceasta aparatura de exempu au un autoturism care nu mai porneste si are nevoie de o noua cheie la acesta le vand o cheie noua/sh si serviciul de rescriere pe masina.
Ca si studii in acest domeniu sunt inginer auto cu vechime si experienta ,aceasta meserie se poate incadra si la 749 alte activitati profesionale stintifice si tehnice ?
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
samy2011, utilizator

Alte discuții în legătură

Inspectie tehnica auto Frigioiu Frigioiu Am cumparat o masina cu ITP pana in 2015, facut la RAR, dar la verificare in service, nu corespunde tehnic la sistemul de directie, franare etc. In situatia ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac daca un ''patron'' de service auto m-a amenintat ca ma bate si m-a injurat alexbujie alexbujie Buna seara, va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa fac... am fost la un service auto autorizat sa schimb kit ambreiaj ei m-au sfatuit ca e mai bine sa al iau din ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto bonygy bonygy buna ziua sunt posesorul unui autoturism Volkswagen, care recent a fost implicat intr-o problema deosebita, nefiind vorba de un eveniment rutier situatia de ... (vezi toată discuția)