avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate greșit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate greșit

Într-un titlu de proprietate sunt introduse conform legii 18 /1991 doua terenuri in extravilan .
Unul dintre terenuri este introdus eronat deoarece nu a aparținut titularului titlului de proprietate.
Ce acte sunt necesare și de unde pot fi scoase pentru a demonstra eroarea din titlu ?

Nu avem cadastru facut pe aceste doua terenuri iar aceasta eroare blochează finalizarea succesiunii.
Ultima modificare: Duminică, 8 Ianuarie 2023
bogdanaaa, utilizator

Alte discuții în legătură

Blocarea succesiunii bogdanaaa bogdanaaa Într-un titlu de proprietate eliberat în 1991 exista trecute doua terenuri ,unul trecut corect și altul probabil dintr-o eroare sau graba . Acest teren ... (vezi toată discuția)
Solutie "cedare sau donare" fara cadastru? Moony Moony Va rog sa ma ajuti sa-mi propuneti intocmirea unui ACT VALABIL prin care: 1-Dreptul fratelui meu sa-mi fie cedat mie atat din teren intravilan cat si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare-nelamuriri cristache paula cristache paula buna va rog daca se poate sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: matusa mea barbu joita(vaduva)a vandut un teren intravilan si unul in extravilan ... (vezi toată discuția)