avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Eu am făcut un proiect pe fonduri europene ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Eu am făcut un proiect pe fonduri europene micul ...

Bună ziua
Eu am făcut un proiect pe fonduri europene micul fermier și sunt în ultimul an. În aprilie anul asta se termina și noi vrem sa adoptam o fetita. Dacă întru în concediu de acomodare am probleme cu proiectul.
Se îngheață activitatea de la proiect un an de zile pana când se ter
mina proiectul

Alte discuții în legătură

Bună ziua! anul trecut am adoptat o fetiță de 6 ani. am adus-o ... MargoDrag MargoDrag Bună ziua! Anul trecut am adoptat o fetiță de 6 ani. Am adus-o acasă la sfârșitul lunii august și din septembrie am intrat în concediu de acomodare ... (vezi toată discuția)
Din concediu de acomodare de poate intra in șomaj? Scripcaru mihaela Scripcaru mihaela Bună ziua.Anul trecut adoptat un copil și din august am luat concediu de acomodare.Cererea de suspendare am făcut-o cu data de 12 august pentru un an de ... (vezi toată discuția)
Concediu acomodare adoptie magda28 magda28 Pot beneficia de concediu de acomodare adoptie fara sa suspend Pfa,unde nu am realizat venituri pe ultimul an si nici nu o sa realizez venituri in anul in care ... (vezi toată discuția)