avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sporuri salariale Buna seara Am rugamintea de a ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sporuri salariale Buna seara Am rugamintea de a ma ajuta cu un ...

sporuri salariale
Buna seara
Am rugamintea de a ma ajuta cu un raspuns ..Am descoperit in cartea de munca ,dorind sa depun pentru pensionare ,anumite sporuri care nu au fost trecute acolo.Am actele aditionale si fluturasii de salariu din acea perioada ,respectiv 3 ani....Arhiva intreprinderii nu reusesc sa o gasesc...pot dovedii in vreun fel? doar in baza acestora?
Cel mai recent răspuns: zakazaka , utilizator 18:40, 20 Ianuarie 2023
Unde nu au fost trecute și despre ce sporuri este vorba?
Buna seara
Nu au fost trecute in cartea de munca la momentul respectiv...de exemplu; am act aditional ca salariul de incadrare este sumaX,spor vechime 25%,spor conditii nocive 10%,spor conditii grele 10%...In cartea de munca figureaza doar vechimea trecuta si unul din sporuri,cel de coditii grele ...celalalt de conditii nocive nu a mai fost trecut...perioada fiid de 3 ani unde acel spor nu este luat in seama chiar dca pe fluturasele de salariu a fost specificat si platit......cand depun dosarul trebuie sa duc si acel act aditional,....multumesc

+-----------------------------------------------------------------------------------
Trebuie sa duceti adeverinta de la angajator cu sporurile acordate.
Buna dimineata
Aici este o problema ....nu reusesc sa rezolv cu aceasta adeverinta pentru ca angajatorul,LAMINORUL BRAILA ,nu mai exista.Am luat legatura telefonic cu diferite institutii unde am fost indrumata ca s-ar afla arhiva dar toti au pasat problema de la unul la altul nerezolvandu-mi doleanta .Au pasat problema ,in sensul ca nu-i la mine e la ala ,ala ca este la celalalt si tot asa .Va rog mult sa-mi dati un sfat cum as putea rezolva ,si ma repet eu avand actul aditional cu acele sporuri si fluturasii de salariu.Ma pot folosi de acestea in vreun fel?...multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Numai in instanta , pot fi folosite .

Alte discuții în legătură

Dosar de pensionare zakazaka zakazaka Dosar de pensionare Buna ziua .Anul acesta am dreptul de a iesii la pensie ,avand 59 de ani pentru ca am lucrat in Laminorul Braila din 1982 pana in 2013 cand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! context : intre 09.1991 - 11.2027 am lucrat pe schimburi ... panda02 panda02 Buna ziua! Context : intre 09.1991 - 11.2027 am lucrat pe schimburi beneficiind de ore suplimentare S+D, libere platite 100% reiesite din diferenta tura ... (vezi toată discuția)
Conditii deosebite de munca Georgi_eu Georgi_eu Buna ziua! Beneficiez de spor pt vechimea in munca, spor metrou, spor pt conditii nocive de munca si spor pt lucru in timpul noptii. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)