Beneficiez de spor pt vechimea in munca, spor metrou, spor pt conditii nocive de munca si spor pt lucru in timpul noptii. Va rog sa-mi spuneti daca avand aceste sporuri ma incadrez in conditii grele de munca sau deosebite sau speciale. Si plus de asa, in cartea de munca am mentionate doar 2 sporuri si nu toate.
Ma ocup de curatenie la Metrorex. Insa din 2005 partea acesta care se ocupa de curatenie in statiile de metrou a fost preluata de o cmpanie privata si ne-au acordat sporurile mnetionate mai sus. Insa eu am nevoie si de aceste conditii pentru a putea iesi la pensie limita de varsta mai devreme. In baza actului aditional de preluare s-a specificat ca ne preia cu toate drepturile avute la Metrorex, adica si cua ceste conditii deosebite sau speciale. Si ma gandeam ca daca avem atatea sporuri cand plec de la ei, imi vor mentiona pe cartea de munca, ca in periaoda 2005 - prezent sunt incadrata in conditii deosebite, ins anu stiu sigura daca este asa. pentru ca in prezent nu este stipulat nicaieri despre acest aspect. cum pot afal daca bebenficiez de conditii deosebite?
Daca in actul de preluare este mentionat faptul ca va preia cu toate drepturile avute la METROREX , atunci inseamna ca in carnetul de munca se va specifica faptul ca ati lucrat in grupa a II-a de munca.
Grupa munca
bunica1
Din 01.04.2001 grupa I si grupa Ii capata denumirea de conditii speciale , respectiv conditii deosebite .Aici am o mare nelamurire !! In cartea mea de munca e ... (vezi toată discuția)